x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe FOTO: Cum a reuşit cea mai cool bunică din lume să nu mai fie cheală la 60 de ani

FOTO: Cum a reuşit cea mai cool bunică din lume să nu mai fie cheală la 60 de ani

04 Dec 2012   •   14:56
FOTO: Cum a reuşit cea mai cool bunică din lume să nu mai fie cheală la 60 de ani

O bunică şi-a pierdut părul pentru că are alopecie, dar în loc să poarte perucă femeia a ales să-şi acopere capul cu un tatuaj impresionant, scrie Daily Mail.

Vezi FOTOGRAFII cu Ann McDonald


Ann McDonald, în vârstă de 60 de ani, are pe lângă alopecie şi o problemă cu tiroida, ceea ce i-a provocat pierderea părului în urmă cu trei ani. Ann are trei nepoţi. Ea şi-a făcut tatuajul floral pentru că s-a săturat să poarte peruci şi pălării. Tatuajul a costat 720 de lire sterline şi a durat 12 ore. Femeia a spus că tatuajul i-a schimbat viaţa şi acum este foarte fericită.

"Eram din ce în ce mai deprimată pentru că nu aveam păr. Mă simţeam atât de urâtă pentru că eram cheală încât uneori mă întindeam în pat şi plângeam. Nu mai voiam să mai fiu cheală, mi-am dorit ceva care să-mi acopere capul. Am sute de peruci şi pălării însă nu e de ajuns. Aşa că am decis să-mi fac un tatuaj. Pe internet am descoperit o femeie care avea capul tatuat şi mi-am dat seama că asta este ceea ce îmi doresc", a spus Ann McDonald.

Femeia a spus că nu a găsit imediat un salon care să-i împlinească visul. "Am fost în câteva locuri dar nu au vrut să-mi facă tatuajul. Într-un loc mi-au spus că este periculos, iar în altul m-au refuzat", a spus Ann.

Bunica a reuşit în cele din urmă să îşi împlinească visul la salonul Pete’s Tattoo Studio, în Dalkeith, unde proprietarul Pete Gillespie şi fiul său, Kevan, au fost de acord să facă tatuajul.

Ann a fost susţinută de soţul ei Ian, în vârstă de 68 de ani, şi de cei cinci copii ai ei. Ea a spus că deşi a fost dureros, este foarte încântată de cum a ieşit tatuajul.

"Avem salonul de 19 ani şi este cel mai neobişnuit tatuaj pe care l-am făcut, însă este cel care ne-a adus cele mai multe satisfacţii", a spus Pete Gillespie.

×
Subiecte în articol: tatuaj chelie peruca palarie salon familie