x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Cum s-a făcut de râs un gigant de 160 de kilograme, prădat de jumătate de milion de dolari

Cum s-a făcut de râs un gigant de 160 de kilograme, prădat de jumătate de milion de dolari

27 Mar 2013   •   19:49
Cum s-a făcut de râs un gigant de 160 de kilograme, prădat de jumătate de milion de dolari

Shaun Rogers, una dintre vedetele fotbalului american, jucator la New York Giants a fost jefuit de 500.000 de dolari de o femeie pe care o agatase intr-un club de noapte, conform editiei electronice a cotidianului New York Post.

 
Uriasul, cu o inaltime de 1.93 m si cu o greutate de 159 de kilograme, a reusit sa se faca de ras in ochii fanilor, si nu numai, dupa ce a petrecut duminica intr-un club de noapte din New York, frecventat de vedete precum baschetbalistul Lebron James ori rapper-ul Jay-Z.
 
Afisand, la gat, maini si in urechi, bijuterii in valoare de jumatate de milion de dolari, barbatului nu i-a fost greu sa agate o tanara pe care a condus-o in camera sa de hotel, in timp ce colegii sai inca petreceau.
 
"Micutul" Shaun si-a pus bratarile, cerceii, inelele si celelalte bijuterii in seiful din camera si a trecut la treaba, numai ca, atunci cand s-a trezit n-a mai gasit nici femeia, nici odoarele...
 
Rogers a facut imediat plangere la politie, numai ca, din pacate, nu stia nici macar cum o cheama pe femeia care, vremelnic, l-a facut fericit.

×
Subiecte în articol: vedeta furt fotbal american