x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Cum şi-a PEDEPSIT un tată fetiţa de 10 ani, după ce a descoperit că avea mai mulţi iubiţi pe Facebook

Cum şi-a PEDEPSIT un tată fetiţa de 10 ani, după ce a descoperit că avea mai mulţi iubiţi pe Facebook

31 Oct 2014   •   14:26
Cum şi-a PEDEPSIT un tată fetiţa de 10 ani, după ce a descoperit că avea mai mulţi iubiţi pe Facebook
Sursa foto: Cum şi-a PEDEPSIT un tată fetiţa de 10 ani, după ce a descoperit că avea mai mulţi iubiţi pe Facebook

Un tată s-a văzut nevoit să ia măsuri drastice, după ce a prins-o pe fiica lui, în vârstă de 10 ani, cu patru conturi de Facebook. Kevin Jones, din Louisville, Kentucky, a rămas şocat de conversaţiile pe care le-a citit pe contul de Facebook al copilului său.

"Avea patru conturi de Facebook, fiecare înregistrat cu vârste diferite. Într-unul avea 14 ani, în altul 15, 16, si 18 ani. Cică era îndrăgostită şi avea patru iubiţi pe cele patru conturi. Mi-a nesocotit toate regulile pe care i le-am impus, toate pentru protecţia ei. Mai mult, a mai şi minţit că e fată cuminte, în timp ce se furişa din casă şi se ducea să se întâlnească cu băieţii respectivi. Eu mă chinuiam să o protejez şi ea uite ce face. Şi-a mai bătut joc şi de băieţii ăia, m-am şi întâlnit cu doi dintre ei, ca să le cer scuze părinţilor lor pentru situaţie. Pe ceilalţi nu i-am identificat", spune tatăl furios.

Ca pedeapsă, Jones i-a luat toate hainele fetiţei şi a pus-o să poarte numai îmbrăcăminte inscripţionată.  "Am 10 de ani", "sunt clasa 5-a" şi "sunt doar un copil". Jones nu s-a oprit la atât. Îmbrăcămintea fetei este roz, i-a dat un rucsac cu prinţese, adidași roz si agrafe de par tot roz, apoi i-a făcut fotografii fetei îmbrăcată aşa şi i-a dat tag la toate conturile deţinute de copil pe Facebook.

Majoritatea utilizatorilor reţelei de socializare au aplaudat gestul părintelui. "Excelent! Un mod creativ de a disciplina o fetiţă. Mult mai bine decât s-o baţi sau s-o obligi să nu mai iasă din casă", a scris o persoană.

"Ar trebui să existe mai mulți părinți ca tine. E posibil să te urască acum, dar îţi va mulțumi mai târziu", a scris o alta.

Evident, au fost şi alții care au condamnat gestul părintelui, spunând că ar trebui să-şi lase copilul să facă ce vrea.  Fotografiile cu ţinuta fetei, au fot distribuite de peste 80.000 de ori si au primit peste 260.000 de like-uri.


Ce credeţi, tatăl fetei a procedat corect, sau trebuia s-o lase să facă ce vrea?

Citiți și:

■ VIDEO. Detaliul glumeț dintr-o fotografie a lui Kim Jong-un, care va da de muncă plutonului de execuție!

■ VIDEO ŞOCANT. Ce a filmat o coafeză într-un spital psihiatric abandonat din Australia. "Este INEXPLICABIL. Sunt năucită!"

■ VIDEO. "Farsa" făcută propriului copil de cei mai CRETINI părinți din lume!


×
Subiecte în articol: pedeapsa fetita facebook facebook