x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Cutremur în direct, într-un studio TV din Chile. Vezi cum a reacţionat gazda emisiunii (VIDEO)

Cutremur în direct, într-un studio TV din Chile. Vezi cum a reacţionat gazda emisiunii (VIDEO)

13 Oct 2012   •   10:12
Cutremur în direct, într-un studio TV din Chile. Vezi cum a reacţionat gazda emisiunii (VIDEO)

Scenă comică într-un studio de televiziune. Seismul produs în Chile, în urmă cu două zile, l-a surprins pe Vasco Moulian în timp ce modera emisiunea SDNL (Sin Dios ni Late). În momentul în care studioul a început să se clatine uşor, Moulian s-a ridicat şi a dat bir cu fugiţii, în timp ce invitatul acestuia, echipa Tv şi trupa emisiunii au rămas pe loc şi au aşteptat calmi ca situaţia să revină la normal. Lucru care s-a şi întâmplat după câteva secunde.



Seismul a produs panică în Chile: A fost foarte puternic şi ne-am speriat. Ne amintim încă de sesimul cel mare din 2010

Un cutremur puternic cu magnitudiena de 5,5 pe Richter, a zguduit statul Chile la 11 octombrie. Nu au existat victime sau pagube materiale considerabile. Epicentrul sesimului a fost localizat la 70 de km distanţă de capitala Santiago de Chile.

Liniile telefonice au căzut temporar iar oamenii au ieşit panicaţi pe străzi, de teamă să nu se dărâme casele peste ei.

"A fost un cutremur de intensitate medie şi aşa cum le-am spus şi oamenilor din zonele de coastă, nu a fost suficient de puternic pentru a provoca un tsunami ", a spus o oficialitate locală, Miguel Ortiz.

În 2010, statul Chile a fost lovit de un cutremur violent, de 8,8 grade pe scara Richter. Sesimul a fost urmat şi de un tsunami, care a făcut prăpăd în zona de coastă.

×