x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Cyntoia Brown, care a fost condamnată la înschisoare pe viaţă pentru că şi-a omorât agresorul, eliberată după 15 ani

Cyntoia Brown, care a fost condamnată la înschisoare pe viaţă pentru că şi-a omorât agresorul, eliberată după 15 ani

07 Aug 2019   •   14:56
Cyntoia Brown, care a fost condamnată la înschisoare pe viaţă pentru că şi-a omorât agresorul, eliberată după 15 ani

Cyntoia Brown a fost eliberată din închisoare, după o perioadă de 15 ani. Tânăra a fost condamnată la închisoare pe viaţă pentru că a omorât un agent imobiliar care o cumpărase pentru activităţi sexuale, când aceasta avea vârsta de 15 ani, scrie Daily Mail.

Cyntoia Brown, în vârstă de 30 de ani acum, a ieşit din închisoare pentru femei Tennessee, miercuri. Brown l-a împuşcat pe Johnny Allen în 2004. Deşi eliberată, aceasta va fi supravegheată timp de 10 ani.

Într-un comunicat publicat luni, Brown a declarat că îşi doreşte să ajute alte femei şi fete care se confruntă cu abuzul şi exploatarea.

Avocatul lui Brown a declarat că aceasta îşi doreşte intimitate şi o perioadă de tranziţie, înainte să apară public. Pentru eliberarea ei au pledat guvernatorul Bill Haslam, Kim Kardashian şi Rihanna.

Brown a fost condamnată în 2006 la închisoare pe viaţă pentru că l-a omorât pe Johnny Allen, agent imobiliar din Nashville, în vârstă de 43 de ani.

Poliţia a declarat la acel moment că Allen a fost împuşcat în cap cu un pistol pe care Brown l-ar fi luat pentru a-l jefui pe Allen, după ce acesta a luat-o dintr-un restaurant din Nashville pentru a întreţine relaţii sexuale cu ea.

Brown a declarat că locuia într-o cameră de motel din Nashville alături de un proxenet care o abuza şi o droga. Allen a luat-o cu maşina şi a insistat să o ducă acasă. Acesta i-a povestit că a fost în armată şi a început să-i arate armele pe care le deţine, a povestit Brown.

Potrivit acesteia, comportamentul lui Allen a făcut-o să devină agitată şi a încercat să o violeze.

„Mi-a aruncat privirea asta. Avea o privire foarte înfricoşătoare”, a explicat Brown într-un documentar apărut în 2011. „Dar atunci s-a întors cu spatele şi a încercat să ajungă la ceva aflat după pat. Aşa că m-am gândit: Nu o să mă lovească, se întinde după un pistol”.

×