x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Descoperire macabră în Alpii austrieci. A fost găsit cadavrul unui bărbat mort de 22 de ani

Descoperire macabră în Alpii austrieci. A fost găsit cadavrul unui bărbat mort de 22 de ani

de Redacția Jurnalul    |    23 Aug 2023   •   22:45
Descoperire macabră în Alpii austrieci. A fost găsit cadavrul unui bărbat mort de 22 de ani
Sursa foto: Hepta

 Cadavrul unui bărbat despre care se crede că a murit în anul 2001 a fost găsit în Alpii austrieci.

Un rucsac care conținea bani, un card bancar și un permis de conducere a fost descoperit în apropierea cadavrului, potrivit Sky News.

Rămășițele unui bărbat despre care se crede că a murit într-un accident pe un traseu montan în urmă cu 22 de ani, au fost găsite în Alpii austrieci.

Poliția a anunțat că descoperirea a fost făcută de un ghid montan pe ghețarul Schlatenkees din Parcul Național Hohe Tauern, în provincia Tirolul de Est, aproape de granița cu Italia. Rămășițele au fost găsite la o altitudine de circa 2.900 de metri.

Ghidul a alertat poliția din orașul austriac Lienz înainte ca salvatorii să recupereze rămășițele cu ajutorul unui elicopter. În apropierea cadavrului, a fost găsit un rucsac care probabil a aparținut decedatului.

Anchetatorii cred că victima este un austriac care avea 37 de ani în momentul accidentului. Se pare că bărbatul a murit în 2001. Pentru confirmarea identității se va efectua o analiză ADN.

În zonă au fost făcute și alte descoperiri asemănătoare. În 2011 a fost găsit scheletul unui localnic dispărut în 1957, iar anul acesta au fost recuperate rămășițele unui german dispărut în urmă cu 37 de ani.

×
Subiecte în articol: cadavru alpii austrieci