x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Diplomatul român, prins în bar

Diplomatul român, prins în bar

de Gabriela Antoniu    |    29 Mar 2010   •   00:00

Diplomatul român Silviu Ionescu, suspectat că în Singapore a lovit mortal un trecător cu maşina Ambasadei, a fost surprins chiar înainte de accident într-un bar, relatează Straits Times în ediţia online.

Publicaţia subliniază că acet tip de înregistrări, alături de declaraţii ale unor martori oculari, au permis Poliţiei să obţină informaţii despre accidentul în care a fost implicat un vehicul al Ambasadei României, soldat cu moartea unei persoane, în care care este suspectat de implicare fostul ataşat român cu afa­ceri Silviu Ionescu.

Camerele l-au surprins pe Ionescu la Shangri -La Hotel şi într-un local de karaoke pe Strada Selegie. O altă cameră a filmat vehiculul aparţinând Ambasadei României lovind, ulterior, un trecător pe Strada Bukit Panjang. Aceste înregistrări au fost prezentate în cadrul unei investigaţii judiciare privind decesul lui Tong Kok Wai, în vârstă de 30 de ani la vremea respectivă, care a murit în urma unui accident produs la 15 decembrie. Imaginile înregistrate de sisteme de supraveghere din Singapore, ultilizate în cadrul unor investigaţii sau procese, ridică probleme în legătură cu încălcarea vieţii private, afirmă publicaţia.

×
Subiecte în articol: externe