x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Doar zvonuri - Gaddafi e sănătos tun

Doar zvonuri - Gaddafi e sănătos tun

de George Daniel Ripa    |    16 Mai 2007   •   00:00
Doar zvonuri - Gaddafi e sănătos tun
Sursa foto: MAHMUD TURKIA/

Liderul libian Muammar Gaddafi a declarat că va acţiona in justiţie agenţia de presă palestiniană Ma’an, care a anunţat că şeful statului ar fi suferit un atac cerebral şi că este pe moarte.

Muammar Gaddafi a apărut in public luni seară intr-un hotel din Tripoli, pentru a dezminţi zvonurile lansate de agenţia de presă palestiniană Ma’an, care susţinuse că liderul libian a suferit un atac cerebral şi că este pe moarte. Gaddafi nu s-a limitat la a dezminţi zvonurile prin simpla sa prezenţă şi a declarat că va da in judecată agenţia palestiniană. Mai mult, el a lansat un atac fără precedent la adresa "arabilor şi a stăpănilor lor", fiind cunoscută disputa politică dintre Libia şi Liga Arabă. "Astfel de ştiri nu pot fi lansate decăt de agenţii inchiriate", a declarat liderul de la Tripoli. "Cred că această agenţie a fost folosită de către un anumit serviciu secret", a mai spus Gaddafi.

Â

IN CARNE ŞI OASE. Gaddafi a apărut la intălnirea cu jurnaliştii purtănd o mantie largă şi a dat impresia unui om aflat intr-o stare de sănătate foarte bună. El a venit la un hotel pentru a-l primi pe John Kufour, preşedintele Ghanei, cu toate că in general işi intămpină oaspeţii in palatal său ultrasecurizat, de acest tratament bucurăndu-se şi preşedintele Traian Băsescu.

In "ajutorul" stării de sănătate a lui Gaddafi a sărit şi premierul italian Romano Prodi, care a declarat luni că, in ultimele 2-3 zile, a vorbit in mod constant cu liderul libian despre situaţia celor cinci asistente medicale bulgare, care sunt condamnate la moarte in Libia.

×
Subiecte în articol: externe gaddafi