x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Donald Trump nu renunță. Data lansării propriei rețele sociale

Donald Trump nu renunță. Data lansării propriei rețele sociale

21 Oct 2021   •   09:51
Donald Trump nu renunță. Data lansării propriei rețele sociale
Sursa foto: Hepta

După mai multe luni de zvonuri, fostul președinte republican al SUA, Donald Trump, a anunțat lansarea propriei rețele sociale. Aceasta se numește "Truth Social", scrie AFP.

Controversatul șef al Statelor Unite a fost interzis pe cele mai cunoscute rețele socale, precum Twitter, Facebook şi YouTube, fiind acuzat că a incitat la violență înainte de atacul asupra Capitoliului, dn 6 ianuarie 2021.

"Am creat Truth Social şi Trump Media and Technology Group (TMTG) pentru a rezista tiraniei giganţilor tehnologiilor. Marile companii din Silicon Valley şi-au folosit puterea unilaterală pentru a reduce la tăcere vocile disidente din America", transmiite Donald Trump.  El spune că platforma sa va fi accesibiilă în priimul trimestru din 2022.

Înainte de a i se bloca accesul pe Twitter, acesta avea circa 89 de miliioane de fani pe Twitter, 35 de milioane pe Facebook şi 24 de milioane pe Instagram.

Rețeaua socială va fi disponibilă în versiune beta, prin invitaţie din noiembrie 2021. va include şi un serviciu video la cerere cu programe de divertisment şi podcasturi.

×
Subiecte în articol: donald trump tmtg