x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Erou la 7 ani: un băieţel şi-a salvat părinţii şi casa

Erou la 7 ani: un băieţel şi-a salvat părinţii şi casa

10 Mar 2010   •   00:00

Un băieţel în vârstă de numai 7 ani din statul american California a ajuns să fie considerat un adevărat erou, după ce şi-a scăpat părinţii de hoţi, sunând la numărul de urgenţă 911 pentru a reclama că locuinţa le este jefuită.

Jefuitori înarmaţi intraseră în casa familiei din Norwalk şi îi ameninţau părinţii, spunând că vor fura tot ce doresc, când băieţelul şi sora lui în vârstă de 6 ani s-au ascuns în baie. Potrivit locotenentului Steve Kenny, de la Poliţia din Los Angeles County, citat de AP, copilul a telefonat la 911 şi le-a spus operatorilor: "Un hoţ vrea să-i omoare pe mama şi pe tata. Trimiteţi poliţişti. Mulţi poliţişti!... Şi trimiteţi şi soldaţii!".

Apoi, legătura telefonică s-a întrerupt brusc, indiciu că jefuitorii au intrat în baie. Aceştia l-au întrebat pe băieţel unde a sunat, iar copilul a răspuns: "La 911". În acel moment, hoţii au fugit în trombă fără să ia nimic şi fără să rănească pe cineva.

"Acest incident s-ar fi terminat tragic dacă nu ar fi fost acţiunile curajoase, educate ale băiatului în vârstă de 7 ani", a spus căpitanul Pat Maxwell, apreciind eficienţa copilului.
Cât despre hoţi, aceştia sunt căutaţi în continuare, dovadă de cât de eficientă este Poliţia. (MFM)

×
Subiecte în articol: externe