x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe EXTERNE/Stirile zilei - 13 iulie 2004

EXTERNE/Stirile zilei - 13 iulie 2004

13 Iul 2004   •   00:00

Marea Britanie - Confortul, pe primul loc

Ministrul britanic al Apararii a decis cumpararea a 3.000 de scaune, la pretul de 1.000 de lire sterline fiecare, adica 61 de milioane de lei. Aceasta, in contextul in care soldatii britanici aflati in Irak trebuie sa-si cumpere bocanci si saci de dormit din banii lor. Super-confortabilele scaune sunt cotate drept cele mai bune din lume. (Dana Ciuraru)

Grecia - Pana de curent

In cursul zilei de ieri, in Grecia s-a inregistrat o pana de curent de mare amploare. Se pare ca incidentul a fost cauzat de consumul excesiv de energie electrica, datorat caniculei din ultimele zile. Alimentarea cu energie electrica in Atena si in celelalte zone afectate a fost reluata dupa 45 de minute. (Dana Ciuraru)

Filantrop - A murit Laurence Rockeffeler

Laurence Rockeffeler, sustinator al stiintei si unul dintre nepotii legendarului industrias si bancher american John D. Rockeffeler, a incetat din viata la varsta de 94 de ani, la resedinta sa din Manhattan, in urma unei fibroze pulmonare. Rockeffeler s-a facut cunoscut in lumea intreaga prin numeroasele sale actiuni caritabile. (Dana Ciuraru)

×
Subiecte în articol: externe