x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Familia Obama se rupe-n două în concediu

Familia Obama se rupe-n două în concediu

de Sînziana Stancu    |    27 Iul 2010   •   00:00

Michelle Obama îşi ia fiica cea mică şi pleacă împreună, săptămâna viitoare, în Spania, chiar de ziua de naştere a preşedintelui.



Surse de la Casa Albă, citate de The Hill's Blog Briefing Room, au informat că Michelle şi Sasha vor fi însoţite în călătoria lor în Spania de "prieteni vechi de familie".

"Prima Doamnă" a Americii şi fiica ei cea mică îi vor face o vizită oficială familiei regale spaniole, care le-a lansat invitaţia. Sejurul coincide însă cu ziua de naştere a preşedintelui - 4 august. Barack Obama şi-o va serba probabil cu fiica lui cea mare, Malia, care nu a vrut să meargă în vacanţă cu mama şi sora ei mai mică. A doua zi, preşedintele va merge în oraşul său, Chicago, unde va vizita o uzină de maşini.

Alte detalii despre sejurul spaniol al soţiei preşedintelui american nu au fost date publicităţii, dar deja au apărut zvonuri răutăcioase la adresa familiei prezidenţiale, că pentru vacanţa de cinci zile a Primei Doamne şi a prietenilor ei americanii vor plăti din banii publici cazarea în vreo 30 de camere de hotel şi alte facilităţi.

Nu este pentru prima oară când soţii Obama pleacă separat în vacanţă. Michelle a mai petrecut sejururi private în Franţa şi Marea Britanie fără Barack, dar cu amândouă fiicele şi cu mama ei.

×
Subiecte în articol: externe