x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Fanii lui Paul Walker, revoltați de ce au făcut doi americani la locul accidentului. "Mi se face rău. Gestul lor este inuman!" (VIDEO)

Fanii lui Paul Walker, revoltați de ce au făcut doi americani la locul accidentului. "Mi se face rău. Gestul lor este inuman!" (VIDEO)

06 Dec 2013   •   10:27
Fanii lui Paul Walker, revoltați de ce au făcut doi americani la locul accidentului. "Mi se face rău. Gestul lor este inuman!" (VIDEO)

Poliția din Los Angeles a reținut doi bărbați, după ce au fost prinși încercând să fure o parte din piesele autoturismului Porsche Carrera, în care și-a găsit sfârșitul regretatul actor Paul Wlaker.

Cei doi bărbați au fost văzuți de un alt șofer în timp ce remorcau ce a mai rămas din capota mașinii. Aceștia au fost reclamați la Poliție, fiind identificați și reținuți, potrivit TMZ.com.

"Ce fel de oameni sunteți ca să faceți așa ceva?", a scris un utilizator al site-ului TMZ.com.

"Mi se face rău. În ce lume nebuăa am ajuns să trăim? Gestul lor este inuman", a comentat altcineva.

Actorul american Paul Walker, cunoscut în special datorită filmelor de acțiune din seria 'Fast and Furious', și-a pierdut viața la 40 de ani, într-un accident de mașină.

Actorul circula într-un automobil condus de unul dintre prietenii săi. Mașina s-a lovit de un copac și a luat foc, iar ambii pasageri au murit. Tragicul eveniment a avut loc la Los Angeles.

Walker a jucat în cinci dintre cele șase pelicule ale seriei, iar în prezent participa la filmările celei de-a șaptea părți. El interpreta rolul unui agent de poliție infiltrat în curse ilegale de mașini.

'Fast and Furious', mare succes al casei de producție Universal Pictures, a realizat încasări de 2,4 miliarde de dolari. Prima peliculă a fost prezentată publicului în 2001, iar cea mai recentă urma să aibă premiera în 2014.

×
Subiecte în articol: paul walker