x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Fiicele lui Putin - secret de stat!

Fiicele lui Putin - secret de stat!

de Corina Andriuta    |    06 Dec 2006   •   00:00
Fiicele lui Putin  -  secret de stat!

In 2005, Maria, fiica cea mare a lui Vladimir Putin, a pus pe jar presedintia Rusiei anuntand ca se marita cu un om de afaceri al carui nume nu l-a dezvaluit. Ceremonia se preconiza a fi tinuta pe insula Santorini din Grecia. De atunci s-a asternut tacerea peste viata primelor doua domnisoare ale Rusiei.

STUDENTE. Cu putin timp in urma, ziarul Trud a redechis dosarul "fetele lui Putin". Astfel, Maria, 21 ani, si Ecaterina, 20 ani, sunt studente la Facultatea Orientala din cadrul Universitatii din Sankt Petersburg. Ecaterina pare cea mai talentata dintre surori. Ea studiaza artele orientale, specializandu-se in istoria, limba si cultura Japoniei. Maria s-a axat pe studiul biologiei, urmand sa devina specialist in agricultura! Ambele fete invata "in regim privat", studentii din cadrul Universitatii afirmand ca nu le cunosc pe cele doua surori Putin. "Fetele presedintelui studiaza dupa un program special, nici unul dintre colegi nestiind cum arata sau sub ce nume intra la cursuri!" - sustine cotidianul Trud.

ARTE MARTIALE. Din vidul informational referitor la cele doua odrasle, ziaristii rusi au aflat ca cele doua tinere au un hobby comun. Acesta il reprezinta artele martiale. Cele doua au inceput sa studieze inca din 2002 artele martiale, ele specializandu-se in Wu-Shu, un stil destul de ofensiv. De fapt, Vladimir Putin s-a si laudat in dese randuri in fata oficialilor chinezi cu care a avut intalniri despre aptitudinile celor doua fete ale familiei sale.

×
Subiecte în articol: externe