x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Fiul lui George Soros s-a logodit cu o fostă colaboratoare a lui Hillary Clinton

Fiul lui George Soros s-a logodit cu o fostă colaboratoare a lui Hillary Clinton

de Redacția Jurnalul    |    11 Iul 2024   •   23:45
Fiul lui George Soros s-a logodit cu o fostă colaboratoare a lui Hillary Clinton
Sursa foto: Hepta

Huma Abedin, fosta colaboratoare a exsecretar de stat Hillary Clinton, și Alex Soros, fiul miliardarului progresist George Soros, s-au logodit, a anunțat cuplul într-o postare comună pe Instagram.

„Asta s-a întâmplat... nu am putea fi mai fericiți, mai recunoscători sau mai îndrăgostiți”, a scris tânărul Soros în postare, urmat de o inimioară și un emoji cu inel cu diamant.

Postarea a inclus o fotografie ce pare a-l arăta pe Alex Soros în genunchi în fața Humei Abedin, scrie The Hill.

Alex Soros este președintele Open Society Foundations, pe care tatăl său a fondat-o și a controlat-o cândva. Bătrânul Soros a fost în centrul teoriilor conspirației de dreapta timp de ani de zile, confruntându-se cu acuzații, inclusiv una recentă din partea Rep. Nancy Mace, că a finanțat grupuri implicate în proteste pro-palestiniene în campusurile universitare.

Abedin și-a început cariera la Washington ca stagiară la Casa Albă în biroul primei doamne, lucrând ulterior alături de Clinton în Senat, la Departamentul de Stat și în campania electorală.

Abedin a fost căsătorită anterior cu fostul deputat Anthony Weiner și a rămas alături de acesta în timp ce se confrunta cu numeroase scandaluri, dar a intentat divorț de el în urma descoperirii de către FBI a e-mailurilor sale pe laptopul lui Weiner, ceea ce a dus la redeschiderea de către directorul FBI de atunci, James Comey, a unei anchete privind e-mailurile lui Clinton cu puțin timp înainte de alegerile prezidențiale din 2020.

 

×