x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Fostul soţ, dat afară din biserică

Fostul soţ, dat afară din biserică

de Alex Revenco    |    19 Feb 2012   •   21:00
Fostul soţ, dat afară din biserică

Dupa ce a inceput sa se certe cu mai multi membri ai familiei lui Whitney Houston, fostul sau sot, Bobby Brown (foto stanga), a fost dat afara din biserica. Potrivit TMZ, Brown a fost invitat la ce­remonie cu permisiunea de a veni insotit de doua persoane. Ajuns la fata locului, el s-a suparat pentru ca a vrut sa aduca alte... noua persoane in interiorul bisericii, dar nu i s-a permis accesul decat cu doua. Pana la urma, Bobby a fost nevoit sa plece la cateva minute de la inceputul ceremoniei. Potrivit agentiei Reuters, Bobby Brown afirma ca agentii de paza l-au obligat sa-si schimbe de trei ori locul si nu i-au permis sa-si va­da fiica, Bobby Kristina Brown, in varsta de 18 ani. Dupa un ma­riaj cu probleme, care a durat 15 ani, Brown si Houston au divortat in 2007.

Cat timp a fost casatorita cu Bobby Brown, Whitney Houston a inregistrat o scadere a activitatii muzicale si a recunoscut in mod public ca in aceeasi perioada a inceput sa se confrunte cu dependenta de alcool, cocaina si diferite medicamente.

Intr-un interviu acordat lui Oprah Winfrey, in 2009, Whitney a declarat ca traiul alaturi Bobby Brown a fost un cosmar, cand consuma narcotice spargea obiectele din casa si picta pe covoare, pereti si usi folosind sprayuri cu vopsea. De asemenea, Whitney Houston a marturisit ca, pe perioada mariajului cu Brown, a incercat sa-si tina "sub control" faima si cariera, ambele infloritoare o data cu filmul "The Bodyguard" din 1992 si cu melodia "I Will Always Love You", hit in lumea intreaga. "Ceva se intampla cu un barbat atunci cand o femeie e mai faimoasa... Am incercat sa stau linistita o vreme. Spuneam «Eu sunt doamna Brown, nu-mi mai spuneti Houston»", a povestit Whitney.

×
Subiecte în articol: externe