x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Germania: Un imigrant a ameninţat că îşi aruncă copilul de la etajul unui centru de refugiaţi pentru a evita deportarea

Germania: Un imigrant a ameninţat că îşi aruncă copilul de la etajul unui centru de refugiaţi pentru a evita deportarea

19 Sep 2018   •   14:01
Germania: Un imigrant a ameninţat că îşi aruncă copilul de la etajul unui centru de refugiaţi pentru a evita deportarea

Un bărbat înarmat cu un cuţit a ameninţat că îşi aruncă copilul de la etajul trei al unui centru de refugiaţi din Germania pentru a bloca deportarea familiei sale, a anunţat poliţia, relatează miercuri dpa. 

O unitate specială de poliţie a intervenit, în acest incident care a avut loc miercuri dimineaţa în oraşul Krefeld, landul Renania de Nord-Westfalia (vestul Germaniei). 

Situaţia a devenit tensionată atunci când angajaţi ai biroului local de imigraţie şi poliţia au încercat să pună în aplicare decizia de deportare a familiei. Poliţia nu a dezvăluit cetăţenia bărbatului, care are mai mulţi copii. 

După ce aproximativ un milion de solicitanţi de azil au ajuns în Germania în 2015, guvernul cancelarului german Angela Merkel a insistat asupra modalităţilor de intensificare a procesului de repatriere a persoanelor ale căror cereri de azil au fost respinse. AGERPRES

×