x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Hong Kong: Cumperi un apartament de lux, primesti o masina Tesla!

Hong Kong: Cumperi un apartament de lux, primesti o masina Tesla!

27 Noi 2017   •   16:51
Hong Kong: Cumperi un apartament de lux, primesti o masina Tesla!

Dezvoltatorul K&K Property a anuntat ca primii cinci cumparatori de apartamente de lux in Hong Kong vor primi fie un cashback in valoare de 64.000 de dolari, fie vouchere speciale de 79.400 dolari, cu care se va putea achizitiona o masina electrica Tesla Model S.

 

Amplasat pe locul unui vechi aeroport, ansamblul rezidential Victoria Skype dispune de 44 de apartamente avand fiecare o suprafata de 1200 metri patrati. Dezvoltatorul intentioneaza sa le vandla la licitatie deschisa cu un pret de pornire de 4,8 milioane dolari fiecare.

Complexul este dotat, de asemenea, cu 143 de locuri de parchare, care includ instalatii de alimentare pentru autoturisme electrice, care se bucura de mare popularitate in Hong Kong, unde autoritatile au lansat o lupta activa impotriva poluarii aerului.

In 22 noiembrie, in Hong Kong a fost incheiata o tranzactie imobiliar record pentru Asia dupa pretul de achizitie a metrului patrat. Un client anonim a cumparat doua apartamente invecinate de 394 si, respectiv, 425 metri patrati pentru suma totala de 148,5 milioane dolari. Astfel, un metru patrat in apartamentul mai mic din complextul Mount Nicholson a costat 181.900 dolari. 

In iunie anul curent, pretul apartamentelor din Hong Kong au doborat recordul din 2015.

×