x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 4 mai 2022. Gemenii vor să avanseze în carieră. Săgetătorii se copleșiți de amintiri

Horoscop zilnic, 4 mai 2022. Gemenii vor să avanseze în carieră. Săgetătorii se copleșiți de amintiri

03 Mai 2022   •   16:53
Horoscop zilnic, 4 mai 2022. Gemenii vor să avanseze în carieră. Săgetătorii se copleșiți de amintiri
Sursa foto: PexelsSharon Mccutcheon

Taurii au probleme în familie, Racii se dedică unui proiect, Leii au musafiri, Fecioarele primesc vești, iar Peștilor li se realizează o dorință mai veche.

Berbec

Ai vise ciudate și destul de sumbre  care ar putea să te deprime. Dacă le scrii este posibil să te simți mai bine. Poți fi și cam neliniștit din cauza banilor. Nu este o zi bună pentru investiții, începtul unei noi afaceri sau deschiderea unui cont de economii. Așteaptă câteva zile până când planetele se relaxează puțin.

Taur

Lipsa de comunicare cu un membru nefericit al familiei te dezamăgește. Te întrebi dacă ai făcut ceva care să jignească această persoană. Cel mai bun mod de a gestiona astfel de situații este de a încuraja persoana să comunice cu tine. Dacă nu primești niciun răspuns, așteaptă o zi și mai întreabă. Dispoziția ta mohorâtă va trece.

Gemeni

Promisiunea unei promovări sau a unei măriri de salariu îți acaparează gândurile. Poți să vizualizei următorii pași și să anticipezi sarcinile care necesită mai mult efort și concentrare decât ești obișnuit. Nu te panica. Este mai bine să nu te forțezi atât de tare. Așteaptă câteva zile până când planetele se relaxează puțin și fă doar ceea ce trebuie să faceți, nici mai mult, nici mai puțin. Vei avea succes pe termen lung.

Rac

Lucrezi la un proiect care necesită multă concentrare. Planurile de a petrece ceva timp fie cu un prieten apropiat, fie cu un iubit s-ar putea să se modifice. Prietenul tău ar putea fi într-o dispoziție proastă. O seară relaxantă, poate un concert sau un film amuzant, poate elibera tensiunea și poate stimula dispozițiile proaste. 

Leu

Un prieten supărat vine astăzi pe la tine și are nevoie de încurajare. Fă tot ce poți, dar nu gătind. Aceasta este o zi grozavă pentru a merge la fast-food. Mergeți la un film, un concert sau o galerie de artă. Acest lucru v-ar putea îndepărta gândurile de la necazuri. 

Fecioară

Informații destul de deprimante ajung la tine dar nu le lua la valoarea reală. S-ar putea să nu fie atât de rău cum pare. Verifică faptele înainte de a te întrista. Nu este o zi bună pentru vizite sau comisioane deoarece traficul ar putea fi un coșmar. Orice încerci să citești pare plictisitor, așa că este posibil ca filmele să fie cel mai bun divertisment acum.

Balanță 

Te îngrijorezi cu privire la bani dar nu este nimic grav. Afacerile tale ar trebui să meargă bine, așa că probabil te descurci mai bine decât crezi. S-ar putea să fie necesară o mică prudență, în special în ceea ce privește cumpărăturile impulsive sau produse de lux.  

Scorpion 

Nu ești în cea mai bună dispoziție dar nu pare să existe vreun motiv real pentru asta. Poate ai avut o noapte proastă și ai nevoie de somn. Câteva vești bune de departe te vor înveseli după-amiaza. S-ar putea să primești o invitație la cină cu un prieten apropiat. 

Săgetător

Amintiri vechi, traume și fobii din trecut ți-ar putea afecta starea de spirit astăzi. Te simți deprimat fără să știi cu adevărat de ce. Un eveniment din viața ta a adus aceste sentimentele la suprafață fără a dezvălui sursa. Dacă ai avut vise sau viziuni tulburătoare în ultima vreme, scrie-le. Meditația sau asocierea liberă ar putea aduce și eliberarea de care ai nevoie.

Capricorn

Un prieten nu este prea bine dispus astăzi și are nevoie de încurajare. Evenimentele sociale sau activitățile de grup ar putea fi de mare ajutor și ți-ar face bine și ție. Un obiectiv pe termen lung poate fi atins în sfârșit, justificând o sărbătoare. Interacțiunea cu mai mulți oameni poate ocupa mult timp și concentrare, așa că ai grijă să nu obosești prea mult.

Vărsător

Te gândești la chestiuni esențiale ale carierei tale. Ar putea fi multe în joc la locul de muncă în viitorul apropiat. Indiferent de sarcinile de care trebuie să te ocupai, ar putea necesita mult efort și concentrare. Există pericolul de a te scufunda într-o dispoziție sumbră din cauza asta, dar încearcă să eviți această capcană. 

Pești

S-ar putea să descoperi că o dorință mai veche se împlinește, în sfârșit. Poate este o călătorie pe care ți-ai dorit-o foarte mult. O abordare practică și metodică a aranjarii detaliilor o va face să pară mult mai reală. 

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic horoscop