x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Hugo Chavez, aflat la tratament în Cuba, conduce Venezuela prin intermediul reţelelor de socializare

Hugo Chavez, aflat la tratament în Cuba, conduce Venezuela prin intermediul reţelelor de socializare

22 Iul 2011   •   13:40
Hugo Chavez, aflat la tratament în Cuba, conduce Venezuela prin intermediul reţelelor de socializare

Controversatul lider venezuelean se trateaza de cancer in Cuba, dar isi indeplineste obligatiile de presedinte prin contul deschis pe reteaua de socializare Twitter.

Chavezcandanga, contul de Twitter al liderului sud-american, a fost folosit pentru transmiterea a peste 40 de mesaje in tara, mesaje urmarite de peste 1,8 milioane de compatrioti si preluate de televiziunea nationala.

Chavez a aprobat, via Twitter, proiectul unei gropi de gunoi ecologice pentru capitala Caracas, a dat unda verde demararii lucrarilor la Parcul Simon Bolivar si a suferit, alaturi de bunul sau prieten, Fidel Castro, dupa eliminarea nationalei de fotbal a Venezuelei in semifinalele Copei America.

In toate mesajele transmise, Chavez multumeste compatriotilor ca ii sunt alaturi, ii imbarbateaza, dar nu sufla o vorba despre preconizatele proceduri de chimiotrerapie care i-au fost impuse in lupta cu cancerul.

×