x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Info

Info

14 Sep 2006   •   00:00
CAPTURA-RECORD. Scotland Yard a anuntat ieri capturarea unui numar-record de arme de foc in urma unei actiuni in Kent, in sud-estul Angliei, potrivit AFP. Perchezitia, efectuata intr-o singura locuinta, a dus la confiscarea a sute de arme in cadrul unei operatiuni ce se concentreaza pe violenta armata a unor grupari londoneze.

CARIERA POLITICA. Fostul ambasador SUA la Bucuresti, Jim Rosapepe, l-a devansat cu o diferenta considerabila pe senatorul John Giannetti, in alegerile preliminare pentru desemnarea candidatului democrat la functia de senator, din Districtul 21 din statul Maryland, relateaza saptamanalul The Gazette. Dupa numararea a 22,7 la suta din voturi, Rosapepe a obtinut aproximativ 61 de procente, in timp ce Giannetti a castigat 37.

ANTITERORISM. Christophe Chaboud, directorul Unitatii de Coordonare a Luptei impotriva Terorismului, a declarat pentru Radio France Internationale ca serviciile secrete occidentale, in special cele din Franta si din Statele Unite, au infiintat din 2002, la Paris, un centru prin care fac schimb de informatii, in special pentru combaterea terorismului. Structura antiterorista a fost supranumita "Alliance Base" si are baza in Arondismentul 7 din Paris.

×
Subiecte în articol: externe