x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Info

Info

13 Sep 2006   •   00:00
ANCHETA LA BUCURESTI. O comisie a Parlamentului European (PE) se va deplasa la Londra, Bucuresti si Varsovia pentru a incerca din nou sa investigheze existenta presupuselor inchisori pe care Agentia Centrala de Informatii (CIA) le-ar fi construit in Europa pentru prizonierii de razboi din Afganistan si Irak. Intr-un comunicat de presa, PE anunta ca membrii delegatiei europene se vor afla la Bucuresti intre 17 si 19 octombrie.

CONDITII. Giorgio Ficcarelli, seful departamentului de coordonare a asistentei de preaderare al Delegatiei Comisiei Europene la Bucuresti, a declarat ca sumele alocate Romaniei pentru agricultura vor fi cunoscute abia dupa raportul de monitorizare din 26 septembrie. RFI a relatat ca Romania risca sa piarda 70% din fondurile structurale de la UE pentru ca nu are specialisti suficienti. De asemenea 20% din fondurile pentru agricultura s-ar putea duce pe apa sambetei.

ILEGAL. Un roman a ajutat 872 de circari impostori sa obtina ilegal, in ultimii zece ani, vize de intrare in Statele Unite. Potrivit publicatiei americane Sentinel, citata de Mediafax, romanul din Ohio incheia contracte fictive cu circuri din Florida, reusind astfel sa aduca in SUA impostori din Bulgaria, Romania, Ucraina, Rusia si din alte tari.

×
Subiecte în articol: externe