x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Info

Info

de Anca Aldea    |    12 Sep 2006   •   00:00
INGRIJORARE LA SOFIA. O data cu aderarea la Uniunea Europeana, preturile produselor alimentare din Bulgaria trebuie sa se ieftineasca, scrie publicatia online StandartNews. Tot ce este fabricat la sud de Dunare costa mult mai mult decat in UE, iar dupa integrare exista riscul ca preturile de vanzare a produselor sa se ieftineasca, iar populatia "sa accepte alimentele ieftine si de proasta calitate fabricate in Europa". Presa se declara sincer ingrijorata ca, preocupati de gestionarea banilor, oamenii vor uita adevaratul gust al produselor neaose.

INGROPAT LA ZOO. Steve Irwin a fost inmormantat sambata in gradina sa zoologica. Familia si prietenii si-au luat ramas-bun de la vanatorul de crocodili povestind, in jurul unui foc de tabara, intamplari hilare. In cursul saptamanii, admiratorii lui Steve sunt asteptati la o slujba organizata pe un stadion din Brisbane, Australia.

ELICOPTER PRABUSIT. Un elicopter militar rus, la bordul caruia se aflau 15 persoane, s-a prabusit ieri in Caucazul de Nord, relateaza Mediafax. O sursa, care a preferat sa ramana anonima, a dezvaluit ca incidentul aerian s-a soldat cu moartea a zece dintre ofiterii aflati la bord, in timp ce un oficial din Ministerul rus al Apararii a anuntat ca la locul prabusirii au fost gasite trei cadavre. Autoritatile au declarat ca pentru moment nu se stiu cauzele care au provocat prabusirea aparatului militar.

PROBLEME, GOGULE? Tot mai multi chinezi sunt dependenti de alcool. Intr-un studiu realizat de un expert chinez si citat de AFP se arata ca in ultimii 20 de ani s-a inregistrat o crestere de 10% printre consumatorii de alcool. Ceea ce a atras inevitabil si o oferta pe masura a companiilor producatoare de spirtoase. Expertul e alarmat ca 6,7% dintre barbati si 0,2% dintre femeile celei mai populate tari din lume sufera de depedenta de alcool.

×
Subiecte în articol: externe