x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Info

Info

18 Iul 2008   •   00:00

Unul dintre fiii liderului libian Gaddafi, Hannibal Gaddafi, în vîrstă de 32 de ani, a fost arestat de poliţia elveţiană pentru violenţe asupra unor angajaţi ai Hotelului President Wilson din Geneva şi a petrecut deja două nopţi în detenţie

LA RĂCOARE. Unul dintre fiii liderului libian Gaddafi, Hannibal Gaddafi, în vîrstă de 32 de ani, a fost arestat de poliţia elveţiană pentru violenţe asupra unor angajaţi ai Hotelului President Wilson din Geneva şi a petrecut deja două nopţi în detenţie, scrie AFP. Potrivit Le Temps, Elveţia încearcă să evite ca arestarea fiului liderului libian să genereze un incident diplomatic, Tripoli fiind principalul furnizor de petrol al ţării. Hannibal a mai fost arestat în 2005 la Paris pentru comportament violent. 

 
HUIDUIT. Locuitorii Sofiei, din cartierul Krasno Selo, l-au huiduit şi au aruncat cu ouă în primarul Boiko Borisov, care  inaugurase lucrările de construcţie a unei grădiniţe. Locuitorii erau furioşi pentru că aflaseră că tot acolo va fi construit şi un centru  de afaceri, aglomerînd zona.

×
Subiecte în articol: externe