x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Info

Info

02 Sep 2006   •   00:00
COMISAR UE ROMAN. Graham Watson, liderul Aliantei Liberalilor si Democratilor pentru Europa din Parlamentul European, crede ca Romania sau Bulgaria ar putea primi noul post de comisar pentru minoritati, dupa aderarea la UE. Watson, citat de agentia Focus, a declarat ca, "in mod clar, un comisar din Romania sau Bulgaria ar avea o contributie foarte importanta in cadrul Uniunii".

ACCIDENT AVIATIC. Un avion iranian de productie rusa, de tip Tupolev, a luat foc la aterizare, cauzand moartea a cel putin 80 de pasageri. Aparatul, cu 147 de pasageri la bord, decolase de la Bandar Abbas, oras portuar din sudul tarii, si a luat foc la aterizarea la Mashhad, in nord-estul Iranului. Incendiul a izbucnit dupa ce unul dintre pneuri a luat foc.

TOT IMIGRANTII. Premierul britanic, Tony Blair, pare dispus sa cedeze presiunilor si sa accepte restrictionarea accesului cetatenilor romani si bulgari pe piata fortelor de munca din Marea Britanie, dupa aderarea celor doua tari la UE, in 2007, relateaza publicatia The Herald. Ministerul de Interne nu a dezmintit ca in cadrul guvernului a fost lansata propunerea de aplicare a unor restrictii de acordare a permiselor de munca in cazul cetatenilor din Romania si Bulgaria, insa a subliniat faptul ca inca nu a fost luata nici o decizie oficiala.

×
Subiecte în articol: externe