x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Info

Info

15 Oct 2008   •   00:00

Premierul Italian, Silvio Berlusconi, a rupt tribuna de la care a adresat un mesaj preşedintelui american, George W. Bush, în timpul unui dineu la Casa Albă.



ENTUZIASM
Premierul Italian, Silvio Berlusconi, a rupt tribuna de la care a adresat un mesaj preşedintelui american, George W. Bush, în timpul unui dineu la Casa Albă. Potrivit ediţiei electronice a prestigiosului cotidian britanic The Times, în entuziasmul său, Berlusconi s-a împiedicat accidental de tribuna de la care vorbea, care s-a rupt. El a rămas în mână doar cu microfoanele, în aplauzele italienilor şi americanilor care au participat la eveniment. "Sunt sigur sută la sută că vom fi prieteni pentru totdeauna", a declarat Silvio Berlusconi.


SPIONAJ
Zece persoane, printre care directorul companiei Taser France, au fost arestate în cadrul unei anchete privind spionarea liderului extremei-stângi, Olivier Besancenot, potrivit AFP. Directorul companiei SMP Technologies, care distribuie în Franţa pistoale cu impulsuri electrice de tip Taser, Antoine di Zazzo, a fost plasat în arest. Poliţişti, un vameş, un oficial bancar şi un detectiv particular se numără printre arestaţi. SMP l-a acuzat de defăimare pe Besancenot. Acesta afirmase că Taser ar fi provocat moartea a 150 de persoane în SUA.

×
Subiecte în articol: externe