x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Info

Info

28 Aug 2006   •   00:00
ACCIDENT AVIATIC. Un avion Comair cu 50 de persoane la bord s-a prabusit ieri, la scurt timp dupa decolare, in apropiere de aeroportul din Lexington, statul Kentucky, a anuntat postul de televiziune CNN. Un singur pasager a supravietuit. Avionul decolase de pe Aeroportul Blue Grass din Lexington, indreptandu-se spre Atlanta, si s-a prabusit intr-o zona impadurita, la circa 1,5 kilometri de aeroport. (Ana Ilie)

SUA FARA ONU. Administratia americana a indicat ca este pregatita sa formeze o coalitie independenta pentru a bloca bunurile iraniene si a restrictiona relatiile comerciale cu Teheranul, daca ONU nu va sanctiona Iranul pentru programul nuclear, a anuntat cotidianul Los Angeles Times, citat de Reuters. "Nu ai nevoie de Consiliul de Securitate pentru a impune sanctiuni, asa cum am facut noi", a spus ambasadorul american la ONU, John Bolton. (Ana Ilie)

SICANE. Premierul ungar, Ferenc Gyurcsany, a condamnat o intensificare a "atrocitatilor" comise in Slovacia impotriva etnicilor ungari, dupa ce o fetita a fost batuta si jefuita intr-un oras slovac, potrivit Reuters. Tensiunile dintre Ungaria si Slovacia s-au intensificat dupa victoria in alegerile din iunie a partidului slovac Smer, condus de Robert Fico si aliat cu Partidul National Slovac cu orientare nationalista. In Slovacia traiesc circa 500.000 de etnici maghiari. (Ana Ilie)

×
Subiecte în articol: externe