x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Info

Info

10 Dec 2005   •   00:00
"AFACERE BUNA". Romania ar trebui sa fie multumita de bugetul Uniunii Europene in forma propusa de Marea Britanie si ar trebui sa ajute presedintia britanica a Uniunii sa obtina acordul statelor membre, crede trimisul Londrei la Bucuresti, Quinton Quayle. El a mentionat ca Romania si Bulgaria vor avea "un tratament special" in comparatie cu statele est-europene noi membre UE, prin lasarea nemodificata a calendarului acordarii fondurilor in primii trei ani dupa aderare.

PREMII. Ministrul Afacerilor Externe, Mihai Razvan Ungureanu, a fost premiat de revista Balcanii in Europa in cadrul unui eveniment la care au luat parte ambasadori, politicieni si jurnalisti. Revista i-a acordat aceeasi distinctie ambasadorului Turciei la Bucuresti, Rifat Ökcün.

PROTESTE. Croatii au iesit in strada pentru a-si exprima dezaprobarea fata de capturarea fostului general Ante Gotovina, acuzat de crime de razboi de Tribunalul Penal International. Cele mai multe ziare de la Zagreb noteaza insa ca arestarea lui Gotovina este "o veste buna".

×
Subiecte în articol: externe