x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Info

Info

28 Oct 2005   •   00:00
EXTREM. Armata bulgara ar putea avea un rol important in aplicarea masurilor de combatere a criminalitatii organizate. Ideea a fost avansata de adjunctul ministrului de Interne, Kamen Petkov, care a spus ca Internele nu vor ezita sa ceara sprijinul fortelor armate pentru a pune capat crimelor si reglarilor de conturi in stil mafiot.

VALIDAT. Nicholas Taubman a fost confirmat in functia de ambasador la Bucuresti. In urma validarii de catre Senatul SUA, Taubman a salutat, intr-un discurs asemanator celui din Comisia de politica externa, alianta dintre Washington si Bucuresti.

IN FLACARI. Un incendiu izbucnit in cursul noptii de miercuri spre joi pe Aeroportul Schiphol din Amsterdam s-a soldat cu moartea a 11 persoane. Victimele se aflau in celule de detentie speciale, urmand sa fie expulzate din Olanda.

PROTEST. "Comunicatiile internationale sunt suspendate pana la ora 18 pentru a denunta crimele odioase comise de italieni impotriva poporului libian." Acesta a fost mesajul cu care au fost intampinati miercuri cei care au dorit sa apeleze din strainatate un numar de telefon din Libia. Liderul de la Tripoli, Moammar Gaddhafi, a ales sa comemoreze astfel invazia italiana de acum 94 de ani.

×
Subiecte în articol: externe