x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Info

Info

24 Oct 2005   •   00:00
ACCIDENT. Un avion cu 110 pasageri si sase membri ai echipajului s-a prabusit, sambata seara, in sudul Nigeriei, la putin timp dupa decolarea de pe aeroportul din Lagos, capitala comerciala a tarii. Aparatul avea destinatia Abuja, capitala administrativa a Nigeriei.

PANICA. Sapte morti si doi disparuti. Acesta este ultimul bilant al ciclonului Wilma care a lovit Peninsula Yucatan din Golful Mexic. Furtuna tropicala a facut numeroase pagube materiale. Desi a scazut in intensitate, ciclonul continua sa sufle cu 160 de km/ora. Specialistii nu exclud posibilitatea ca Wilma, care loveste astazi Cuba, sa-si recapete forta.

BLINDATA LUI CHERIE. Sotia premierului britanic Tony Blair, Cherie, a primit in dar o masina blindata. Un autovehicul al Guvernului de la Londra, platit cu banii contribuabililor. La volanul impunatoarei Vauxhall Omega, pentru care englezii de rand au platit peste 500.000 de lire sterline, Cherie va avea ocazia sa mearga la cumparaturi si sa-si viziteze antrenorul special de gimnastica ori de cate ori are nevoie. (Anca Aldea)

×
Subiecte în articol: externe