x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Info

Info

11 Oct 2005   •   00:00
VIOLENTE. Mai multe persoane au fost ranite in confruntari intre politisti si manifestanti ai opozitiei, duminica, in Azerbaidjan, in contextul apropierii datei alegerilor legislative, considerate un test al democratiei si stabilitatii in aceasta tara cu bogate rezerve de titei.

Potrivit partidului de opozitie Frontul Popular, 27 de persoane au fost ranite, printre care zece jurnalisti si doi candidati ai opozitiei, iar alte 52 de persoane au fost arestate. Politia a anuntat insa ca 11 membri ai fortelor de ordine au fost raniti si 28 de persoane au fost arestate. Politia a urmarit pe strazile din centrul orasului Baku militanti ai grupului de partide Azadliq (Libertate), care scandau: "Alegeri libere!".

PRECIZARE. Din cauza unei regretabile erori tehnice, in articolul "Marea Neagra - Rusia si Turcia, impotriva Romaniei", publicat ieri de ziarul nostru, se preciza: "Prestigioasa revista Jane’s Defence Weekly dezvaluie in cel mai recent numar al sau faptul ca Turcia si Rusia, sprijinite de SUA si de NATO, se opun planurilor Romaniei de a securiza zona marii Negre". In mod evident, planurile Romaniei de securizare a Marii Negre sunt sprijinite de SUA si de NATO, iar Turcia si Rusia se opun acestora.

×
Subiecte în articol: externe