x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Info

Info

30 Noi 2006   •   00:00
IMPLICARE SAUDITA. In cazul unei retrageri a trupelor SUA din Irak, Arabia Saudita ar putea interveni pentru a-i proteja pe suniti, a declarat consilierul pe probleme de securitate al guvernului. Optiunile sunt sprijinul material, financiar sau logistic. "Stim ca in acest fel s-ar putea declansa un razboi regional, dar tot e mai bine decat sa stam cu mainile in san", a spus sauditul.

FILIERA FRANCEZA. Un cetatean roman in varsta de 24 de ani a fost arestat ieri la Nisa de politistii francezi, in colaborare cu colegii italieni. Asupra lui a fost gasita o cantitate de bijuterii in valoare de peste 50.000 de euro. Politia a descoperit ca acestea fusesera furate la 25 noiembrie dintr-un magazin de profil aflat in interiorul Hotelului Palais Maeterlinck, din Nisa.

SOFIA. Arhivele fostelor servicii secrete comuniste bulgare, despre care se credea ca au fost distruse in 1990 de ministrul de Interne din perioada respectiva, Atanas Semerdjiev, se afla intr-un depozit secret, a declarat acesta. Potrivit lui Semerdjiev, paginile dosarelor au fost microfilmate, ceea ce garanteaza serviciilor secrete ca vor avea acces la informatii chiar daca arhiva va disparea.

×
Subiecte în articol: externe