x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Oficiali israelieni de rang înalt, „optimism prudent” în ce privește o înțelegere privind ostaticii

Oficiali israelieni de rang înalt, „optimism prudent” în ce privește o înțelegere privind ostaticii

de Redacția Jurnalul    |    12 Noi 2023   •   11:20
Oficiali israelieni de rang înalt, „optimism prudent” în ce privește o înțelegere privind ostaticii

Încă mai apar informații conform cărora oficiali israelieni de rang înalt sunt de „un optimism prudent” în privința unei înțelegeri privind ostaticii. Reuters raportează că trei canale de știri TV importante din Israel spun că există progrese.

Reuters raportează că cele trei canale de știri TV importante din Israel, fără a cita surse, au declarat că au existat unele progrese în vederea unui acord pentru eliberarea ostaticilor deținuți de Hamas în Gaza, anunță The Guardian.

Netanyahu a declarat că nu va discuta detaliile unui posibil acord, care, potrivit N12 News, ar implica eliberarea a 50 până la 100 de femei, copii și bătrâni, în etape, în timpul unei pauze de trei până la cinci zile în timpul luptelor.

Potrivit relatărilor posturilor de televiziune, Israelul ar urma să elibereze femei și prizonieri palestinieni minori și să ia în considerare posibilitatea de a lăsa combustibilul să intre în Gaza, rezervându-și totodată dreptul de a relua luptele.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: hamas Israel criza ostaticilor