x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Iubita preşedintelui francez se simte ameninţată. Şi depune plângere pentru “punerea vieţii în pericol”

Iubita preşedintelui francez se simte ameninţată. Şi depune plângere pentru “punerea vieţii în pericol”

de Marina Constantinoiu    |    14 Feb 2014   •   18:03
Iubita preşedintelui francez se simte ameninţată. Şi depune plângere pentru “punerea vieţii în pericol”

Actriţa franceză Julie Gayet, care ar avea o idilă cu preşedintele francez Francois Hollande, şi care ar fi hărţuită de paparazzi, a depus o plângere pentru “punerea în pericol a vieţii altuia”, informează surse judiciare.

O anchetă pe această temă a fost deschisă de Parchetul din Paris, aceasta fiind încredinţată brigăzii de represiune a delincvenţei cu persoane, potrivit aceleiaşi surse, care confirmă o informaţie difuzată de cotidianul Le Monde.

Parchetul din Nanterre a lansat deja recent o anchetă pentru “atingere adusă intimităţii vieţii private”, după publicarea în revista mondenă Closer a unei fotografii a actriţei Julie Gayet, la 17 ianuarie, după o săptămână de la dezvăluirile făcute de această revistă despre presupusa idilă a actriţei cu preşedintele Franţei, Francois Hollande.

Aceste anchete sunt separate de un proces în civil pentru atingere adusă vieţii private, care îi va aduce faţă în faţă pe actriţă şi pe jurnaliştii revistei Closer la 6 martie, la Nanterre.

Dezvăluirile revistei Closer, de la 10 ianuarie, se bazau pe fotografii făcute în secret, înfăţişându-i pe Gayet şi pe Hollande, surprinşi în imagini de fiecare dată separat pe un drum public, în faţa unei clădiri din Paris în care cei doi se întâlneau în mod regulat.

După o săptămână, revista a publicat o nouă ediţie, afirmând că relaţia preşedintelui cu actriţa durează de doi ani.

Cu ocazia conferinţei de presă semestriale, la 14 ianuarie, preşedintele francez şi-a exprimat indignarea totală după publicarea dosarului din Closer, dar a anunţat că nu va da pe nimeni în judecată.


×
Subiecte în articol: Julie Gayet francois hollande