x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Văduva lui Navalnîi: Soțul meu a fost torturat și înfometat în închisoare

Văduva lui Navalnîi: Soțul meu a fost torturat și înfometat în închisoare

de Redacția Jurnalul    |    28 Feb 2024   •   19:15
Văduva lui Navalnîi: Soțul meu a fost torturat și înfometat în închisoare

Aleksei Navalnîi a fost torturat și înfometat în închisoare, iar trupul i-a fost maltratat după moarte, a spus văduva acestuia, Iulia Navalnaia, în plenul Parlamentului European.Văduva lui Navalnîi l-a numit pe Putin "monstru”.

Iulia Navalnaya a declarat în Parlamentul European că nu se poate negocia cu Vladimir Putin.

În timpul unui discurs adresat deputaților europeni, Navalnaya a cerut UE să vizeze avocații și finanțiștii care îl ajută pe Putin și pe aliații săi să ascundă bani. Ea l-a descris pe acesta ca fiind un "monstru", spunând în fața Parlamentului că UE are de-a face cu liderul unei bande criminale, conform rte.ie.

Navalnaya a declarat că UE va trebui să fie inovatoare dacă vrea să-l învingă pe președintele rus, adăugând că sancțiunile nu sunt suficiente. Ea a spus că există milioane de ruși care se opun războiului din Ucraina.

În timpul unui discurs emoționant, ea a vorbit despre modul în care răposatul ei soț a fost torturat și înfometat în închisoare, adăugând că trupul său a fost maltratat după moarte.

Iulia Navalnaya a declarat că, în loc să planifice discursul de miercuri în ultimele zile, a fost nevoită în să lupte pentru a obține corpul lui Navalnîi, să-i aleagă sicriul și să-i organizeze înmormântarea.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: Iulia Navalnaia discurs