x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Jaf armat la un cazinou din Basel

Jaf armat la un cazinou din Basel

28 Mar 2010   •   00:00

Un comando format din zece bărbaţi mascaţi şi înarmaţi cu pistoale-mitralieră a jefuit duminică un cazinou din oraşul Basel, situat în nordul Elveţiei, în apropierea graniţei cu Franţa, furând câteva sute de mii de franci elveţieni.

"Deşi atacatorii au tras mai multe focuri de armă, nu a fost rănit nimeni", a precizat Procuratura din Basel, citată de AFP. "Totuşi, clienţi şi un membru al personalului de securitate au fost uşor răniţi după ce au fost loviţi de atacatori", a adăugat aceasta.

Agresorii, care vorbeau limba franceză, au ajuns în faţa cazinoului la ora locală 4:00 (5:00, ora României), la bordul a două maşini Audi de culoare gri, înmatriculate în Franţa. Unul dintre ei a forţat uşa de la intrare, fiind urmat de ceilalţi membri ai grupului, care au pătruns în cazinou având asupra lor arme automate şi pistoale. În momentul atacului, în clădire se aflau aproximativ 600 de angajaţi şi clienţi. Atacatorii au reuşit să fugă cu banii şi au traversat graniţa franco-elveţiană la Flughafenstrasse. (MFM)

×
Subiecte în articol: externe