x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Jaf la cel mai mare turneu de poker din Germania

Jaf la cel mai mare turneu de poker din Germania

07 Mar 2010   •   00:00

Patru agresori înarmaţi şi mascaţi au pătruns în hotelul Grand Hyatt şi au reuşit să plece cu caseta unde erau depuse sumele de înscriere la cel mai mare turneu de poker desfăşurat în Germania. Conform estimărilor presei germane, ei au reuşit să fure între 250.000 şi 800.000 de euro.

Atacul a provocat panică în sala unde se desfăşura turneul, iar şapte persoane au fost uşor rănite. Un membru al serviciului de securitate a reuşit să reţină, pentru scurt timp, pe unul dintre membrii bandei, însă a fost atacat de însoţitorii acestuia şi a fost uşor rănit. În cursul confruntării, "agresorii au pierdut un sac care conţinea o mare parte a prăzii", după care au fugit în direcţia unui mare centru comercial din apropiere.

Poliţia germană nu are nici o pistă concretă legată de jaful de la turneul de poker din Berlin

Turneul, la care au participat, timp de cinci zile, 945 de jucători, este primul organizat la Berlin în cadrul unei serii de întâlniri ale Turneului european de poker şi este cel mai important turneu de poker organizat în Germania. Învingătorul din finala de duminică va obţine un premiu de un milion de euro.

×
Subiecte în articol: externe