x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Jane Fonda plânge aproape tot timpul. Un gând îi stoarce lacrimile

Jane Fonda plânge aproape tot timpul. Un gând îi stoarce lacrimile

25 Feb 2014   •   18:50
Jane Fonda plânge aproape tot timpul. Un gând îi stoarce lacrimile

Chiar dacă nu-şi arată deloc anii mulţi pe care i-a împlinit şi este încă o femeie de invidiat, Jane Fonda nu se simte bine sufleteşte. Are un gând care nu-i dă deloc pace şi o face să plângă adesea.

Legenda de la Hollywood spune că, în ciuda faptului că s-a menţinut extrem de bine pănă la 76 de ani, cât are acum, este, totuşi, conştientă de vârsta pe care o are. Pe de-o parte, se mândreşte cu anii ei, dar pe de alta, nu.

“M-am tot întrebat de ce îmi dau lacrimile atât de des? Mi-am dat seama că asta se întâmplă din cauza vârstei. Am devenit foarte conştientă de curgerea timpului şi mi-am dat brusc seama cât de puţin timp mai am şi cât de mult am lăsat în spate, iar timpul care mi-a mai rămas devine cu fiecare zi ce trece tot mai preţios”, s-a confesat artista septuagenară pe un blog, pe care a postat destăinuirea ei, cu titlul “Plângând”, scrie Daily Mail.

Fiecare vârstă cu avantajele ei
Totuşi,  Jane spune că trecerea anilor i-a adus şi multe avantaje. Actriţa recunoaşte că abia la o vârstă înaintată şi-a dat seama cu adevărat cât de frumoasă poate fi lumea. “Cu vârsta, am învăţat să apreciez şi  frumuseţea lucrutilor mărunte mai mult decât o apreciam când eram tânără. Probabil, pentru că acum dau mai multă atenţie tuturor acestora. Simt că fac parte din toate. Sunt foarte sensibilă şi faţă de bucuriile, şi faţă de necazurile oamenilor. Sufăr pentru copiii abandonaţi, pentru urşii polari, pentru elefanţi, pentru fluturi, delfini,  gorile sau cimpanzei ..., a explicat vedeta.

Jane Fonda povesteşte că s-a reîntâlnit cu o prietenă, Kerry Washington, pe care nu o mai văzuse de mult timp şi care era însărcinată în luna a 7-a. I-au dat lacrimile când a văzut-o cu burta mare şi strălucind de bucurie.

Apoi, la botez, a lăcrimat din nou şi încă o dată, atunci când mama lui Kerry le-a dat sfaturi  înţelepte tuturor celor aflaţi acolo despre cum se creşte un copil  ca să fie sănătos, fericit şi puternic.

“Mi-au dat din nou lacrimile şi aş fi vrut să mă întorc în timp şi să îmi cresc din nou copiii, cu mai multă înţelepciune ... pentru că m-au mişcat foarte mult cuvintele ei”, a mărturisit Jane Fonda, care este mama a trei copii.

“Cred că bătrâneţea mi-a deschis mai mult inima,  ca şi cum ar fi un Internet ce vrea să stocheze toate informaţiile importante”. (S. Stancu)

×
Subiecte în articol: jane fonda