x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Jocul de-a bătaia. Se numeşte "30 seconds" şi se desfăşoară în toaletele liceelor americane (VIDEO)

Jocul de-a bătaia. Se numeşte "30 seconds" şi se desfăşoară în toaletele liceelor americane (VIDEO)

02 Dec 2011   •   14:44
Jocul de-a bătaia. Se numeşte "30 seconds" şi se desfăşoară în toaletele liceelor americane (VIDEO)

Familia unei pustoaice in varsta de 13 ani, eleva a Ludington Middle School din Detroit, a depus plangere la politie impotriva conducerii scolii in care se organizeaza si se tolereaza un asa zis joc, intitulat "30 seconds", nimic altceva decat o bataie filmata, in care oponentii, sau, dupa caz, oponentele, isi cara pumni cu nemiluita, iar cel ori cea care ramane in picioare este declarat(a) invingator.

Locul de disputare este toaleta scolii, iar Arletha Newby, sora ultimei victime, Jasmine Crawley, o pustoaica in varsta de 13 ani, a declarat WJBK TV, o televiziune locala, citata de Huffingtonpost, ca administratorii scolii stiu despre existenta acestor lupte, dar prefera sa inchida ochii.

In inregistrarea video se pot auzi vocile altor elevi, care ii incurajeaza pe combatanti: "Au trecut 12 secunde...acum, 28...Gata, 30, s-a terminat!" Tanara Jasmine s-a ales cu cateva zgarieturi si ochelarii sparti dupa ultima lupta...

Beatings Inside Detroit Middle School Bathroom, So Called 30-Second Game: MyFoxDETROIT.com

×
Subiecte în articol: bataie detroit bataie la scoala