x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Prestaţie dezastruoasă a lui Biden în dezbaterea împotriva lui Trump

Prestaţie dezastruoasă a lui Biden în dezbaterea împotriva lui Trump

de Redacția Jurnalul    |    28 Iun 2024   •   07:56
Prestaţie dezastruoasă a lui Biden în dezbaterea împotriva lui Trump
Sursa foto: Hepta

Prestaţie dezastruoasă a lui Biden în dezbaterea împotriva lui Trump. Democraţii se gândesc să ceară retragerea lui din cursa pentru Casa Albă.

Democraţii sunt îngrijoraţi de prestaţia preşedintelui Joe Biden la dezbaterea de joi seară, o prestaţie atât de slabă, încât unii chiar şi-au pus întrebări dacă acesta ar trebui să rămână candidatul partidului, scrie CNN.

„Este greu de susţinut că Biden ar trebui să fie candidatul nostru", a declarat un democrat.

Multe dintre răspunsurile preşedintelui au fost greu de urmărit.

În mesaje trimise către Politico, democraţii şi-au exprimat confuzia şi îngrijorarea în timp ce urmăreau evenimentul. Un fost consilier al lui Biden la Casa Albă şi în campanie l-a numit „teribil", adăugând că a trebuit să se întrebe mereu: „Ce a spus? Este o nebunie".

„Biden pare să fi avut nevoie de câteva minute pentru a se încălzi. Mă întreb dacă lipsa unui public a fost decizia corectă. Şi bietul om are nevoie de un ceai. Poate un whisky", a scris un alt democrat.

Jay Surdukowski, un avocat şi activist democrat din New Hampshire, care a co-prezidat campania lui Martin O'Malley în acest stat, a declarat: „Biden este prăjit".

Răspunsurile incoerente ale lui Biden i-au oferit lui Trump mai multe ocazii de a interveni cu replici. La un moment dat, după un răspuns aparent privind imigraţia, Trump a spus: „Nu ştiu ce a spus la sfârşit. Nu cred că ştie ce a spus".

Prestaţia preşedintelui a fost criticată intens şi pe internet şi va consolida probabil impresia că este depăşit. Vârsta preşedintelui, 81 de ani, a fost mult timp un handicap, sondaje după sondaje arătând chiar şi mulţi democraţi îngrijoraţi de vârsta sa.

O persoană familiarizată cu starea de sănătate a lui Biden a susţinut că performanţa sa mai slabă e din cauza unei răceli. Dar echipa preşedintelui nu a menţionat acest lucru reporterilor până când Biden nu a început să răspundă la întrebări în cadrul dezbaterii.

„Este timpul pentru o convenţie deschisă", a scris un democrat, sugerând retragerea lui Joe Biden din cursă.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: joe biden casa alba Donald Trump