x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe John McCain a votat în Arizona

John McCain a votat în Arizona

04 Noi 2008   •   00:00
John McCain a votat în Arizona

Candidatul republican la Casa Albă, John McCain, a votat marţi la Phoenix, în statul Arizona (sud), fiind însoţit de soţia sa, Cindy, relatează AFP. Anterior, Barack Obama a votat, în jurul orei orei 13.40 GMT (15.40 ora României), în oraşul Chicago din statul Illinois.



McCain aşteaptă rezultatul alegerilor în Phoenix
După un epuizant maraton electoral, candidatul republican la Casa Albă, John McCain, va aştepta verdictul final al electoratului american în hotelul Arizona Biltmore, un amplasament luxos din Phoenix, relatează AFP.

El a participat la mitinguri în şapte state şi a parcurs mii de kilometri cu avionul, azi, înainte de vot. La cei 72 de ani ai săi, candidatul republican la preşedinţie şi-a intensificat eforturile pentru a-i convinge pe americanii indecişi să-l voteze.

Hotelul, în care va fi prezentă echipa de campanie, a fost construit la marginea deşertului în 1929, sub îndrumarea arhitectului Albert McArthur, consiliat de Frank Lloyd Wright.

Pe coridoarele acestui hotel, unde în mod normal, închirierea unei camere costă 400 de dolari în această perioadă a anului, tronează fotografii cu Clark Gable şi John F. Kennedy.

Legenda spune că Irving Berlin ar fi compus celebra sa piesa "White Christmas" de pe marginea uneia dintre cele opt piscine ale hotelului. Sarah Palin, candidata republicană pentru vicepreşedinte, ar urma să ajungă la Biltmore la sfârşitul zilei, după ce va vota n Alaska.

×
Subiecte în articol: externe