x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Julio Iglesias nu vrea să mai cânte în cazinourile lui Donald Trump

Julio Iglesias nu vrea să mai cânte în cazinourile lui Donald Trump

07 Oct 2015   •   15:15
Julio Iglesias nu vrea să mai cânte în cazinourile lui Donald Trump

Cântăreţul Julio Iglesias a anunţat miercuri într-un cotidian spaniol că nu va mai susţine spectacole în cazinourile candidatului la preşedinţia americană Donald Trump din cauza afirmaţiilor acestuia despre imigranţi, transmite AFP.

"Am cântat de multe ori în cazinourile sale, dar nu o voi mai face. Este un nemernic", a declarat artistul în ediţia de miercuri a ziarului La Vanguardia. "Crede că poate organiza lumea, uitând ce au făcut imigranţii pentru ţara lui. Este un clown! Să mă ierte clownii!", a adăugat Julio Iglesias, care a locuit câţiva ani la Miami (sud-estul Statelor Unite).

Donald Trump, magnat din domeniul imobiliar şi candidat la învestitura republicană în cursa pentru Casa Albă, este aspru criticat de hispanicii din SUA după ce a promis că, dacă ajunge la putere, îi va expulza pe imigranţii fără acte legale. În acelaşi timp a apreciat că mexicanii clandestini care se stabilesc în Statele Unite sunt "traficanţi, criminali şi violatori".

Astfel, 82% dintre hispanici au o părere proastă despre Trump, potrivit unui sondaj difuzat de cotidianul Washington Post şi canalul ABC în luna septembrie.

Cunoscut pentru piesele sale romantice şi viaţa sentimentală tumultuoasă, Julio Iglesias (72 de ani) a vândut peste 300 de milioane de albume de-a lungul lungii sale cariere. El şi-a prezentat în septembrie discul"Mexico", dedicat cântăreţilor mexicani, asigurând că este ultimul. A promis totuşi că va mai cânta până ce "viaţa sau oamenii" vor decide altfel. AGERPRES

×
Subiecte în articol: julio iglesias