x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Justin Timberlake, condamnat la muncă în folosul comunităţii pentru conducere sub influenţa alcoolului

Justin Timberlake, condamnat la muncă în folosul comunităţii pentru conducere sub influenţa alcoolului

de Redacția Jurnalul    |    14 Sep 2024   •   23:00
Justin Timberlake, condamnat la muncă în folosul comunităţii pentru conducere sub influenţa alcoolului

Starul pop american Justin Timberlake va fi obligat să presteze muncă în folosul comunităţii pentru conducere în stare de ebrietate, a dispus vineri un judecător de la un tribunal de lângă New York, unde cântăreţul a pledat vinovat, conform media americane, transmite AFP.

Cântăreţul şi actorul Justin Timberlake a fost oprit de poliţie într-o noapte din luna iunie când se afla la volanul unui BMW, într-o zonă ultramodernă din estul New York. Potrivit poliţiei, el "avea ochii injectaţi, respiraţia îi mirosea a alcool şi nu era capabil să menţină autovehiculul pe o traiectorie "adecvată".

După ce iniţial a pledat nevinovat, ceea ce l-ar fi adus în mijlocul unui proces, el s-a declarat în cele din urmă vinovat, vineri, în faţa acuzaţiei de conducere sub influenţa alcoolului, la un tribunal din Sag Harbor.

Potrivit postului ABC, judecătorul l-a condamnat la plata unei amenzi şi la 25 de ore de muncă în folosul comunităţii, obligându-l, de asemenea, să facă declaraţie publică despre siguranţa rutieră.

Fost membru al trupei masculine NSYNC de la sfârşitul anilor '90, "Prinţul muzicii pop" a început o carieră solo de cântăreţ, compozitor, producător şi actor, care l-a propulsat spre celebritate la nivel internaţional.

Justin Timberlake a câştigat, printre alte premii, zece trofee Grammy şi patru Emmy.

AGERPRES

×