x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe LA B’ESTFEST/Grupul scoţian Franz Ferdinand cântă "în ziua Iggy Pop"

LA B’ESTFEST/Grupul scoţian Franz Ferdinand cântă "în ziua Iggy Pop"

de Alex Revenco    |    26 Ian 2009   •   00:00
LA B’ESTFEST/Grupul scoţian Franz Ferdinand cântă "în ziua Iggy Pop"

Unul dintre cele mai valoroase grupuri din noul val, Franz Ferdinand vine la Bucureşti, la B’estfest.



În Ziua Zero, 1 iulie, headliner este grupul american The Killers, Motorhead e cap de afiş la 2 iulie, Iggy & The Stooges la 3 iulie (în deschidere Franz Ferdinand), încă semn de întrebare pentru headliner-ul din 4 iulie, iar la B’estfest Aftershock, se ştie, Manowar!

După doar şapte ani de la înfiinţare, Franz Ferdinand a ajuns deja în elita rockului internaţional, participând la marile festivaluri ale lumii: Glastonbury, Roskilde, Exit,
Sziget, Werchter, Benicassim, Coachella etc. A câştigat numeroase premii de prestigiu precum Mercury Prize (2004) acordat pentru originalitatea compoziţiilor, Best Group (2005) la Brit Awards, albumul de debut (Franz Ferdinand) a fost desemnat, de New Musical Express, Best Album of The Year (2005) etc. Bono i-a ales pe scoţieni să cânte în deschiderea turneului Vertigo, iar în 2006 au fost desemnaţi Best Live Band. Emag!c, organizatorul B’estfest, anunţă că biletele pentru "Ziua Zero", dar şi cele pentru 2, 3 şi 4 iulie se găsesc la www.myticket.ro şi începând de mâine vor fi şi în reţeaua Diverta. Biletele de o zi, valabile doar în ziua pentru care au fost cumpărate, costă 110 lei – până la 1 aprilie; 130 lei – între 2 aprilie şi 30 iunie; 150 lei – la intrare. Abonamentele de trei zile, pentru 2, 3 şi 4 iulie, sunt disponibile doar în pre-sale şi costă 270 lei. La B’estfest Aftershock biletele sunt de 100 şi de 150 de lei.

×
Subiecte în articol: externe franz ferdinand