x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Londra a fost lovită de viscol. Navetiștii au rămas blocați pe drumuri

Londra a fost lovită de viscol. Navetiștii au rămas blocați pe drumuri

01 Feb 2019   •   10:23
Londra a fost lovită de viscol. Navetiștii au rămas blocați pe drumuri

Londra a fost lovită de viscol, noaptea trecută, iar stratul de zăpadă a ajuns la aproape 5 centimetri. Dacă la Londra temperatura oscilează în jurul a yero grade, în alte regiuni ale Marii Britanii mercurul a ajuns la cota minus 15. Stratul de zăpadă nu a fost foarte mare, însă suficient cât să dea peste cap traficul rutier și cel feroviar. Navetiștii au fost sfătuiți să verifice situația mijloacelor de transport în comun înainte de a pleca de acasă.

Sud-estul Angliei s-a aflat sub avertisment de vreme rea, iar peste 400 de școli din regat au fost închise astăzi. Autoritățile feroviare au anunțat că vor fi întreruperi în circulația pe calea ferată, în special în regiunea Londrei. În Cornwall, peste 100 de oameni au fost nevoiți să petreacă noaptea într-un han, după ce autoturismele în care se aflau au rămas blocate pe șosea. 

Aeroportul Bristol și-a suspendat toate zborurile până la ora 12, până când zăpada va fi îndepărtată de pe piste. De asemenea, compania British Airways a anulat mai multe zboruri cu plecare de pe Aeroportul Heathrow în această dimineață.

×
Subiecte în articol: londra zăpadă