x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Londra - Bani aruncati

Londra - Bani aruncati

de Anca Aldea    |    16 Aug 2006   •   00:00
Londra - Bani aruncati

Cotidianul Washington Post dezvaluie ca atentatele dejucate la Londra joia trecuta ar fi fost organizate cu bani obtinuti de pakistanezi pentru ajutorarea sinistratilor cutremurului din Pakistan de anul trecut.

Washington Post dezvaluie ca atentatele dejucate la Londra joia trecuta ar fi fost organizate cu bani obtinuti de pakistanezi pentru ajutorarea sinistratilor cutremurului din Pakistan de anul trecut. Ziarul precizeaza ca a fost vorba de un transfer de zece milioane de dolari unei organizatii de caritate din Pakistan - care a distribuit ulterior o parte din bani unor presupusi tero-risti.

LIBER LA BAGAJE. Intre timp, autoritatile britanice au anuntat anularea unor masuri de securitate - pasagerii care se imbarca pe aeroporturile londoneze Heathrow si Gatwick vor avea dreptul sa urce in avioane cu bagaje de mana. Sunt acceptate si laptopurile si telefoanele mobile. Toate produsele lichide, cremele sau gelurile raman interzise, cu exceptia laptelui pentru copii sau a medicamentelor.

Politia britanica a mai arestat un suspect in complotul terorist dejucat joia trecuta. Totodata, autoritatile au anuntat ca aproximativ 10.000 de bagaje, inregistrate de pasagerii curselor companiei British Airways, s-au ratacit pe aeroporturi, dupa ce au fost intensificate masurile de securitate impuse ca urmare a dejucarii complotului. BBC sustine ca jumatate dintre aceste bagaje se afla in siguranta. (Anca Aldea)

×
Subiecte în articol: externe