x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Mamele şi taţii, supereroii din viaţa reală preferaţi de copiii din Marea Britanie

Mamele şi taţii, supereroii din viaţa reală preferaţi de copiii din Marea Britanie

25 Ian 2018   •   14:14
Mamele şi taţii, supereroii din viaţa reală preferaţi de copiii din Marea Britanie

Copiii par să uite de Superman şi de Spiderman când sunt întrebaţi care sunt supereroii lor preferaţi din viaţa reală, pentru ei mamele şi taţii având puteri supranaturale, conform rezultatelor unui sondaj efectuat în Marea Britanie, citat de Press Association. 

Sondajul sugerează că ''superputerile'' părinţilor, precum capacitatea lor de a vorbi cu Moş Crăciun sau cu Zâna Măseluţă sau de a şti ce pun la cale copiii lor chiar şi atunci când nu îi văd, reprezintă o sursă de uimire pentru cei mici. 

La sondaj au participat circa o mie de copii din Marea Britanie, cu vârste cuprinse între patru şi şase ani care au fost rugaţi să aleagă supereroii din viaţa reală din cadrul unei liste. Cel mai popular răspuns a fost ''mama'', opţiunea a jumătate dintre respondenţi (50%), urmată îndeaproape de ''tata'', ales de 44%. 

Al treilea cel mai popular răspuns a fost ''bunica'', opţiunea a 8% dintre copiii participanţi la sondaj. 

Întrebaţi despre puterile pe care le au adulţii din viaţa lor, doi din cinci copii (41%) au menţionat capacitatea acestora de a vorbi cu personaje precum Moş Crăciun sau Zâna Măseluţă, în timp ce aproape o treime dintre respondenţi (31%) a citat capacitatea de a ''mă vedea chiar şi când nu se uită la mine''. 

Într-o proporţie similară (30%) cei mici au declarat că o superputere a adulţilor este abilitatea lor de a auzi un copil chiar şi atunci când acesta vorbeşte în şoaptă. 

În ceea ce priveşte meseriile de supererou din viaţa reală, o jumătate dintre copii (52%) au ales-o pe cea de pompier, 45% pe cea de poliţist, iar 43% pe cea de doctor. 

Potrivit sondajului comandat pentru lansarea jocului Superzings - Rivals of Kaboom, cei mai mulţi dintre respondenţi (41%) au declarat că şi-ar dori să deţină superputerea de a zbura, această opţiune fiind urmată de invizibilitate (26%) şi de abilitatea de a alerga ''superrapid'' (26%).AGERPRES

×
Subiecte în articol: parinti supraeroi anglia