x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Maria Menounos a fost diagnosticată cu o tumoare pe creier

Maria Menounos a fost diagnosticată cu o tumoare pe creier

04 Iul 2017   •   15:18
Maria Menounos a fost diagnosticată cu o tumoare pe creier

În timp ce avea grijă de mama sa, care de află în stadiul 4 de cancer la creier, Maria Menounos a descopeit că se confruntă cu propria criză de sănătate.

În februarie, gazda TV şi radio a început să simtă nişte simptome îngrijorătoare.  “Începusem să fiu aiurită pe platoul de filmare şi să am dureri de cap”, a spus aceasta pentru PEOPLE.  “Discursul meu devenise nebun şi aveam dificultăţi în a citi de pe prompter”.

Un RMN a descoperit că Menounos are o tumoare pe creier de mărimea unui mingi de golf. “Nu am plâns. De fapt, am râs.”, a afirmat aceasta. “E atât de ireal, nebun şi de necrezut că mama mea are o tumoare pe creier şi, acum, am şi eu una?”.

Intervenţia chirugicală a avut loc pe data de 8 iunie, data la care a împlinit 39 de ani. În timpul complexei intervenţii chirurgicale, care a durat aproximativ şapte ore, doctorul Black a reuşit să elimine 99.9% din tumoare, care a fost benignă. "A spus că există 6 sau 7% şanse ca tumoare să revină, dar o să iau şansele astea în considerare zilnic.", a spus Maria Menounos.

Sursă: PEOPLE

×