x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Mary Donaldson, viitoarea regină a Danemarcei, l-a întâlnit pe prințul Frederik într-un pub din Sydney

Mary Donaldson, viitoarea regină a Danemarcei, l-a întâlnit pe prințul Frederik într-un pub din Sydney

de Redacția Jurnalul    |    10 Ian 2024   •   10:15
Mary Donaldson, viitoarea regină a Danemarcei, l-a întâlnit pe prințul Frederik într-un pub din Sydney
Sursa foto: Hepta

Mary Donaldson, născută în Australia, care va deveni regină a Danemarcei duminică, atunci când soțul ei, prințul moștenitor Frederik, va urca pe tron, a fost recunoscută ca fiind una dintre cele mai sofisticate și bine îmbrăcate persoane din lume. El l-a întâlnit ope prinț într-un pub din Sydney.

Fostul director de marketing a avut o călătorie lungă din statul insular Tasmania, unde s-a născut, până la reședința regală daneză Amalienborg, urmând chiar și un curs intensiv de opt săptămâni de ținută și etichetă, realizat de un fost model, scrie Reuters.

Donaldson, în prezent Prințesa Moștenitoare Mary, l-a întâlnit pe prinț într-un pub din Sydney în timpul Jocurilor Olimpice de vară din 2000, desfășurate în oraș.

În anul următor, ea a participat la cursul ținut de Teresa Page, fondatoarea Starmakers, o firmă de dezvoltare personală și profesională din Sydney.

Participanții la acest curs, pentru care Donaldson, au plătit 1.200 de dolari australieni (804 dolari), pentru lecții de „construire a încrederii, prezenței și magnetismului” și de „postură grațioasă”.

Page nu avea nicio idee că Donaldson se întâlnea cu prințul moștenitor danez atunci când a urmat cursul.

„Mary nu a menționat acest lucru”, a spus ea.

Donaldson s-a mutat ulterior în Danemarca, unde s-a căsătorit cu prințul în 2004. Ei au patru copii.

În ajunul Anului Nou, mama lui Frederik, regina Margrethe a II-a, a făcut un anunț surpriză că va abdica la 14 ianuarie, după 52 de ani pe tron.

„Mă simt foarte, foarte mândră de Prințesa Mary”, a spus Page. „Efortul și cererea ei au fost cele care au dus-o acolo”.

Viitoarea regină a fost una dintre cele mai bune eleve ale lui Starmakers, a spus Page.

„Mary era foarte implicată, foarte entuziasmată de cunoștințe, foarte atentă și foarte inteligentă. Spunea lucruri care îmi indicau că înțelegea cu adevărat ceea ce o învățam și îi plăcea aspectul de dezvoltare personală, având cunoștințele necesare pentru a se transforma”.

Pub-ul Slip Inn, unde Frederik și Mary s-au întâlnit, flutură în prezent steagul danez, în timp ce o placă în engleză și daneză evidențiază întâlnirea lor.

„Cred că este destul de mișto că îți poți întâlni Făt-Frumosul în pub”, a spus trecătorul Ashley Brown, un horticultor.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×