x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Medic acuzat că și-a drogat și violat pacientele, găsit mort

Medic acuzat că și-a drogat și violat pacientele, găsit mort

de Redacția Jurnalul    |    01 Dec 2022   •   19:45
Medic acuzat că și-a drogat și violat pacientele, găsit mort

Un medic din Florida, acuzat că și-a drogat pacientele cu gaz ilariant, Xanax și tequila, și le-a violat, a fost găsit mort într-o pădure. Medicul risca între 6 și 30 de ani de închisoare.

Anchetatorii nu au dat verdictul final asupra cauzelor decesului lui Eric Salata, 54 de ani. Corpul acestuia a fost descoperit într-o pădure, avea o rană prin împușcare la cap și lângă el a fost găsit un pistol, relatează The Guardian.

Poliția îl arestase pe Salata la 21 noiembrie, sub acuzația că a violat două paciente la clinica sa de chirurgie estetică, după ce le-a sedat cu gaz ilariant (de râs - n.r.), Xanax și tequila.

O săptămână mai târziu, medicul a fost eliberat pe cauțiune. A ieșit din casă lăsând în urmă două bilețele, verigheta și cărțile de credit, potrivit WINK-TV, apoi a fost găsit într-o zonă împădurită.

Pacientele medicului care au acuzat că au fost violate au 51 de ani, respectiv 72 de ani. Ele au spus că au fost sedate cu tequila, Xanax și gaz de râs, iar medicul a pretins că sunt forme de ameliorare a durerii.

Salata risca între 6 și 30 de ani de închisoare dacă ar fi fost condamnat.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: sinucidere viol